Beneficiile utilizării lavetelor E-Cloth

Beneficiile utilizării lavetelor E-Cloth

Beneficiile E-Cloth

Produsele noastre sunt colorate și reflectă dragostea noastră pentru distracție. Dar înțelegem că distracția nu face lucrurile curate. Și tu vrei curățenie în casă!
 

Apreciem performanța


De aceea ne concentrăm pe performanța superioară. Și asta este exact ceea ce oferă fibrele noastre proiectate cu precizie.

Textilele noastre premium și procesul unic de fabricație produc materiale din microfibră de înaltă calitate. Când curățați cu produsele E-Cloth și apă, murdăria este prinsă în golurile foarte mici aflate între fibre, oferind o performanță perfectă, de fiecare dată.

Lavetele, bureții și mopurile E-Cloth personalizate pentru fiecare activitate, oferă o curățare de înaltă performanță, de fiecare dată, doar cu ajutorul apei. Tu, cei dragi și animalele de companie veți avea suprafețe curate în întreaga casă.

Lavete premium E-Cloth

 

Produsele noastre fac treaba


Unele lavete de bumbac împing murdăria în jur, lăsând mizeria în urmă. Multe substanțe de curățare lasă reziduuri inutile sau parfumuri artificiale pe suprafețe. Nu și lavetele E-Cloth!


Produsele noastre împreună cu apa fac toată treaba. Îndepărtează murdăria, lăsând casa proaspătă și curată, totul datorită procesului nostru special de fabricație care creează produse din microfibră de înaltă calitate.

Când folosiți produsele E-Cloth, trebuie doar să adăugați apă pentru a curăța eficient. Nu trebuie să adăugați produse chimice pentru a curăța majoritatea suprafețelor casnice. Asta înseamnă că nu vor exista reziduuri lăsate în urmă pentru tine, familia și animalele tale de companie.
 

Angajamentul nostru față de tine

 

Știm că sună grozav, dar funcționează cu adevărat? Absolut!

Cunoașteți clasicile metode curățare: produse  încărcate cu parfumuri artificiale, sticlele de plastic în care sunt depozitate, prosoape de hârtie (o mulțime!) și cârpe vechi murdare. Adăugați câteva mii de șervețele de unică folosință și puteți auzi practic geamătul mediului înconjurător.
E-Cloth vă permite să renunțați la toate acestea. Gata cu prosoape de hârtie, sticle de plastic, cârpe vechi sau spray-uri și soluții de curățare.
Gandeste-te la asta! Doar E-Cloth și apă. Casă curată, pământ curat. Și, când ați terminat de curățat, clătiți lavetaa sau băgați-o în mașina de spălat, dacă este necesar. Va fi gata de funcționare data viitoare când aveți nevoie de ea. De fapt pentru următoarele 299 de ori când veți avea nevoie, pentru că majoritatea produselor E-Cloth sunt garantate în general pentru aproximativ 300 de spălări.

Angajamentul nostru este de neclintit: creăm produse eficiente și ecologice, deoarece credem că eliminarea agenților de curățare și a articolelor de unică folosință inutile, este mai bună pentru bunăstarea familiei tale și durabilitatea planetei noastre.
 

Suport clienti Luni - Vineri 10 - 18

0744322276 suport@e-cloth.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!