Cum să cureți covoarele și țesăturile cu lavetele din microfibră premium E-Cloth?

Cum să cureți covoarele și țesăturile cu lavetele din microfibră premium E-Cloth?

Nu aveți un spălător de covoare? Nici o problemă!

 

Utilizați o lavetă E-Cloth umedă, cum ar fi laveta pentru curățenie generală, pentru a curăța mizeria de pe țesături și covor. Testați laveta într-o zonă discretă, apoi așezați-o direct pe pată, lăsând-o să absoarbă timp de până la 10 minute. Dacă pata persistă, frecați ușor zona cu o parte curată a lavetei sau utilizați buretele E-Cloth preferat.


Nu lăsați petele de vin să vă strice seara, folosiți doar lavetă E-Cloth preferată!

 

Produsele E-Cloth sunt cel mai frecvent utilizate pentru curățarea suprafețelor dure, cum ar fi blaturile de bucătărie, dar fac minuni și pe suprafețe textile, cum ar fi: rochia iubită, covorul din sufragerie sau pernele de pe canapea.


Alege-ți aliații împotriva murdăriei!

 

Pentru a curăța suprafețele moi, cel mai bine este să utilizați un produs E-Cloth cu fibre deosebit de lungi, cum ar fi laveta pentru ștergerea prafului, buretele de vase premium, sau buretele premium “fără zgârieturi”.

 

Indiferent de alegere, asigurați-vă că udați bine produsul sub jet de apă. Un produs E-Cloth + apă, ar trebui să fie tot ce aveți nevoie pentru a curăța majoritatea petelor, dar puteți păstra puțin detergent sau săpun aproape, în cazul în care doriți să împrospătați materialul după curățarea cu E-Cloth.


Faceți un test rapid!

 

Înainte de a așeza laveta pe pată, vă recomandăm să începeți cu o zonă mică, pentru a testa efectele lavetei asupra țesăturii.

De exemplu, dacă curățați o canapea, ar putea fi un mic colț ascuns al unei perne; dacă lucrați cu o rochie sau alt articol de îmbrăcăminte, ar putea fi o mică secțiune în spatele sau părțile laterale ale țesăturii; dacă curățați covorul, căutați un colț al camerei cu trafic redus pentru a testa.

Produsele E-Cloth și apa ar trebui să funcționeze bine pe majoritatea, dacă nu pe toate, țesăturile și covoarele, dar vă recomandăm întotdeauna să încercați produsul într-o zonă ascunsă, înainte de a folosi laveta pentru a curăța pata.


Murdăriți laveta!
 

Acum, după ce a trecut cu brio testul la fața locului, este timpul să puneți laveta la treabă!
Asigurați-vă că începeți cu o lavetă și împăturiți-o în mai multe straturi. Așezați laveta peste zona afectată și lăsați-o acolo timp de până la 10 minute, pentru a permite fibrelor să absoarbă lichidele vărsate sau pata. Apoi, folosind o zonă separată și curată a lavetei (de aceea ați împăturit-o), frecați ușor pe zona afectată, folosind o presiune diferită, în funcție de vechimea și gravitatea petelor.
Dacă lucrați pe o zonă foarte pătată, ar fi util unul dintre bureții noștri premium. Umeziți-l și curățați ușor în zona afectată.

laveta e-cloth curatenie generala

Laveta E-Cloth pentru curățenie generală
 

E-Cloth + apă ar trebui să fie tot ce aveți nevoie pentru a curăța!


Canapeaua, covorul sau perechea de blugi preferată, ar trebui să fie acum fără pete și gata de folosire.


Sfat Rapid

 

Pentru a împrospăta în continuare materialul, după curățarea cu E-Cloth, nu ezitați să spălați rapid zona cu puțin detergent sau săpun, pentru a îndepărta orice miros persistent care ar fi putut rămâne după vărsarea lichidelor.

Suport clienti Luni - Vineri 10 - 18

0744322276 suport@e-cloth.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!