Cum sunt fabricate lavetele E-Cloth?

Cum sunt fabricate lavetele E-Cloth?
 

Inginerie excepționala

 

Înainte ca o lavetă E-Cloth să-și primească eticheta, este un material textil de înaltă calitate. Începem cu o țesătură din microfibră, care are un denier mare și un raport ridicat de grame pe metru pătrat. Înseamnă că fibrele din produsele noastre sunt mai grele decât cele din alte produse. Și acesta este doar începutul!

Pe lângă faptul că începe cu un material de o calitate incredibil de înaltă, E-Cloth utilizează apoi o metodă unică de fabricație, care crește semnificativ performanța de curățare a lavetelor din microfibră.
 

În primul rând, este știința
 

Lavetele din microfibră au fibre minuscule cu încărcare pozitivă. Murdăria, pe de altă parte, este încărcată negativ. O moleculă de apă este formată din doi atomi de hidrogen și un atom de oxigen, oferindu-i proprietăți asemănătoare magnetului. Vezi cum funcționează asta? Când adăugați apă pe o lavetă din microfibră, aceasta atrage murdăria, o prinde și o îndepărtează de pe suprafețe.

Cu toate acestea, pentru ca microfibrele să fie eficiente, fibrele textile cu formă uniformă trebuie mai întâi împărțite. Alți producători realizează această operațiune ieftin prin zdrobirea mecanică a țesăturii între role grele din oțel, creând fracturi inegale acolo unde fibrele se încrucișează.

La E-Cloth nu alegem calea ușoară!  Noi trecem materialul printr-o soluție care creează goluri uniforme de-a lungul lungimiei fibrei. În combinație cu apa, aceste goluri vor atrage și vor reține murdăria. Acest lucru produce rezultate de curățare mai bune în comparație cu fibrele groase, neuniforme, care sunt împărțite prin procese mecanice. Fibrele sunt împărțite fin și uniform, permițând produselor noastre să curețe mai bine și mai eficient.
Produsele E-Cloth și apa, trag murdăria în golurile minuscule ale materialului, iar laveta reține murdăria, până când o spălați sub jutul de apă de la robinet. Știi sigur că vei avea suprafețe curate, oriunde folosești produsele E-Cloth

Microfibra lavetelor E-Cloth


 

Dincolo de știință, există personalizare
 

Pe lângă materialele noastre de înaltă calitate și metoda de fabricație superioară, la E-Cloth știm cu siguranță că o singură mărime nu se potrivește pentru toate nevoile.

De aceea, personalizăm fiecare produs din linia noastră de producție, special pentru fiecare operațiune în parte. De exemplu, laveta noastră de bucătărie, are un colț abraziv, pentru a vă ajuta să eliminați reziduurile deranjante de pe blaturi. Prosoapele noastre de vase au un conținut puțin mai mare de bumbac și vor elimina umezeala mai repede decât alte produse. Veți găsi personalizări în întreaga noastră linie de produse, deoarece înțelegem că nu doriți orice produs, ci doriți produsul potrivit pentru fiecare sarcină.

Performanța noastră puternică rezultă din: metoda precisă pe care o folosim pentru a crea goluri uniforme în fibre, designul personalizat al produselor, puritatea materiilor prime, raportul dintre naylon și poliester din firele noastre și din modelul unic și denistatea țesăturilor.Eficient. Inginerie de excepție. Ecologic

 

Aceste valori fundamentale cuprind inima familiei E-Cloth. Ne bucurăm că ești aici!

Suport clienti Luni - Vineri 10 - 18

0744322276 suport@e-cloth.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!