Cum să cureți frigiderul cu lavetele din microfibră premium E-Cloth?

Cum să cureți frigiderul cu lavetele din microfibră premium E-Cloth?

Lavetele noastre prietenoase cu alimentele, fac toată treaba grea!

 

Folosiți produsele dumneavoastră E-Cloth preferate pentru vă curăța frigiderul - de sus până jos, pe dinăuntru și pe dinafară!

Mai întâi, îndepărtați TOATE alimentele, rafturile și sertarele. Frecați cu ajutorul bureților noștri abrazivi lichidele lipicioase și reziduurile de alimente lipite, apoi curățați restul suprafețelor interioare de sus în jos cu o lavetă pentru curățenia generală. Uscați cu o lavetă pentru spălat și uscat vasele. Înainte de a pune alimentele înapoi în frigider, asigurați-vă că ați curățat sau aruncat alimentele murdare, vărsate și stricate. În final, închideți ușa frigiderului și folosiți lavetele speciale pentru curățarea oțelului inoxidabil, pentru a curăța și lustrui exteriorul frigiderului. Nu uitați de mânere!

Frigiderul este cel care ne păstrează mâncărurile preferate și creațiile culinare, dar nu este curățat atât de des ca celelalte spații din bucătărie.
Dacă nu v-ați curățat frigiderul de ceva vreme, acum e momentul perfect să luați produsele preferate E-Cloth și să reîmprospătați cel mai esențial aparat electrocasnic din bucătărie.
 

Scoateți tot! Începeți prin a îndepărta tot, chiar absolut tot, din frigider

 

Scoateți toate alimentele (chiar și pe cele „pe lângă care puteți curăța” - avertisment: nu puteți curăța pe lângă ele) și nu uitați să îndepărtați rafturile și sertarele.

Ștergeți tot! Luați-vă buretele abraziv E-Cloth preferat și udați-l sub jet de apă caldă sau fierbinte

Folosiți buretele pentru a îndepărta reziduurile de alimente lipite și pentru a curăța lichidele vărsate. Acum, curățați restul suprafețelor interioare

Folosiți o lavetă pentru curățenie generală sau una pentru curățarea bucătăriei udă pentru a șterge toate suprafețele, cum ar fi: rafturile, compartimentele și pereții laterali. Clătiți laveta și repetați. După curățare, uscați toate suprafețele cu o laveta pentru uscarea vaselor.

Nu uitați să curățați și să uscați rafturile și sertarele. Dacă doriți, puteți să le spălați în chiuveta de la bucătărie folosind un burete abraziv și detergentul de vase lichid preferat.
 

Laveta sticla si lustruire E-Cloth
Laveta premium E-Cloth pentru Sticlă și Lustruire

 

Băgați totul înapoi! Mai repede, se răcește-... ehm, se încălzește mâncarea!

 

După ce ați pus la loc toate sertarele și rafturile pe care le-ați curățat, ați putea fi tentat/ă să puneți totul la loc aleatoriu - dar, așteptați puțin!

De dragul curățeniei, acordați un moment pentru a vă asigura că toate alimentele, recipientele și pungile sunt curate și uscate înainte de a le pune înapoi în zonele destinate lor.

Dacă observați alimente care s-au vărsat sau care au curs pe lângă recipient, curățați-le cu o lavetă umedă pentru curățenie generală, pentru a vă asigura că murdăria de pe ele nu va strica rafturile frigiderului proaspăt curățate.
 

Lustruiți tot! Aproape am terminat!

 

E vremea să vă asigurați că exteriorul frigiderului dumneavoastră strălucește la fel de tare ca interiorul.

Folosiți lavetele pentru curățarea oțelului inoxidabil, pentru a curăța exteriorul frigiderului. Asigurați-vă că ați curățat și lustruit toate lateralele, ușile, balamalele și mânerele. Folosiți laveta noastră pentru bucătărie sau laveta pentru oțel inoxidabil, pentru a curăța și folosiți laveta pentru sticlă și lustruire pentru a lustrui suprafețele.

Sfat rapid

Alegeți-vă alimentele, iar acest lucru este făcut cel mai bine când alimentele sunt în afara „habitatului lor natural”. Faceți compost din fructele și legumele vechi și aruncați carnea, produsele lactate și condimentele expirate (Ne referim la „borcan-abia-deschis-de-sos-tartar-de-astă-vară”). Reciclați ambalajele și cutiile vechi și combinați alimentele asemănătoare în aceleași recipiente pentru o mai bună organizare.

Sfat rapid

După ce ați frecat rafturile din sticlă, ștergeți petele de apă rămase cu o lavetă pentru sticlă și lustruire.

Sfat rapid

Începeți să vă curățați frigiderul de la raftul de sus pentru a preveni căderea firmiturilor sau scurgerea lichidelor pe zone proaspăt curățate.

Sfat rapid

Cele mai curate frigidere sunt și organizate! Organizați restul alimentelor în funcție de tipul de aliment și frecvența utilizării. Vă poate fi de ajutor să etichetați fiecare secțiune din frigider, pentru a vă încuraja pe dumneavoastră și pe membrii familiei dumneavoastră să puneți mereu alimentele acolo unde le este locul.

Sfat rapid

Nu uitați să curățați și să organizați și partea superioară a frigiderului (Doar pentru că nu se vede, nu înseamnă că nu e murdar!)

 

Suport clienti Luni - Vineri 10 - 18

0744322276 suport@e-cloth.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!