Curățare Praf

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Nu există loc unde praful se poate ascunde!
Praful devine o joacă în familie cu ajutorul produselor de curățenie de la E-Cloth. De încredere, ajutoarele la curățenie pot îndeparta praful cu ușurință din toate spațiile greu accesibile. Lavetele premium din microfibră de la e-cloth rețin praful, polenul și părul animalelor de companie.

De ce să alegi produsele de curățenie contra prafului de la E-Cloth?

Produsele de curățenie cum ar fi: lavetele, mânușile, baghete și pămătuful E-Cloth sunt confecționate din cele mai bune materiale și concepute pentru rezultate garantate. Micorfibra din care sunt confecționate lavetele este de cea mai bună calitate și este rezistentă la utilizări intense pe mai mulți ani. 

Lavetele multifuncționale cu două fețe de înaltă performanță pentru șters praful sunt confecționate din fibre speciale încărcate electrostatic pozitiv. Acestea atrag și rețin praful mult mai rapid și mai usor decât alte lavete obișnuite.

Aceaste lavete au o garanție de 3 ani sau 300 de spălări (atunci când sunt folosite și îngrijite conform recomandărilor).


Unde pot curăța cu produsele pentru curățenie E-Cloth?

Produsele pentru curățarea prafului pot fi utilizate în spațiile greu accesibile de acasa sau de la birou. Aceste produse se utilizează fără detergenți și produse chimice in: spatele caloriferelor, sub electrocasnicele mari, rafturile de cărți și grinzi.
 

Suport clienti Luni - Vineri 10 - 18

0744322276 suport@e-cloth.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!