Elimina bacteriile

Afiseaza: 1 produse

e-Cloth elimina natutal Bacteriile 

Cercetările demonstrează că, folosind doar apă, e-Cloth elimină peste 99% din bacterii, inclusiv E-coli și Listeria.

e-Cloth a solicitat Grupului Silliker acreditat internațional * să efectueze studii de cercetare micro-biologice, care au testat puterea de curățare a apei și e-clotch pe suprafețe dure care au fost contaminate cu diferite bacterii comune.

Silliker este cea mai importantă organizație de testare a alimentelor, având peste 45 de laboratoare în întreaga lume. Printre clienții acesteia se numără Kraft Foods, Kellogs, McDonalds și Carrefour.

Folosind doar apă, rezultatele au arătat că e-clotch elimină peste 99% din bacterii de pe țesături, blocându-le în interiorul fibrelor speciale ale țesăturilor, unde acestea rămân până când țesăturile sunt clătite.

Testele suplimentare au arătat că, după o clătire cu apă caldă, laveta premium din microfibra e-cloth a reintrodus doar 0,01% din bacterii pe o suprafață sterilă.

REZULTATELE TESTULUI DE ÎNDEPĂRTARE A BACTERIILOR:Rezultate Aceste rezultate sporesc în continuare reputația e-cloth deja neegalată pentru curățarea pe bază de apă.

Produsele chimice nu sunt necesare pentru a îndepărta grăsimea, murdăria și bacteriile din întreaga casă, iar suprafețele strălucesc, nu prezintă dungi sau scame.

e-Cloth & Bacteriile Citate de la Silliker: "Rezultatele studiului arată că eficiența de curățare doar cu lavetele premium din microfibra e-cloth și apă este foarte similară eficienței obținute în urma utilizării procedurii ce presupune folosirea chimicalelor, a aditivilor chimici și a dezinfectanților".

"Evaluarea transferului de bacterii arată că, atunci când aceeași țesătură este folosită din nou (după simpla clătire a acesteia sub apă caldă de la robinet), e-cloth elimină bacteriile, iar transferul de bacterii de la e-cloth pe o altă suprafață este de numai 0,01%".

9053110c050e37e0918c0abac362b185-us19
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.